Vitaliteitsmanagement

Energieke en bevlogen medewerkers presteren beter, zijn gelukkiger, behulpzamer, minder snel ziek en ontwikkelen zich makkelijker in hun werk en loopbaan. Als ervaren coach en trainer begeleid ik individuen, leidinggevenden en teams bij het bevorderen en vergroten van deze vitaliteit.

Individueel

Op individueel niveau gaan we een aantal zaken oppakken: stressoren wegnemen, kijken naar de fit tussen werk en passie, hoe slaap je en waar krijg je energie van? Hoe versterkt je jouw psychologisch kapitaal. We stellen duidelijke doelen en versterken de eigen autonomie met als doel te groeien en je potentie te benutten, het beste uit jezelf te halen.

Leidinggevende

Ik begeleid jou als leidinggevende graag bij het in hun kracht zetten van jouw medewerkers. Wat kun jij doen om je mensen optimaal en met meer plezier te laten functioneren. Hoe bouw je een open en vertrouwelijke band op. Hoe spreek je hun positieve betrokkenheid aan, stimuleer je de intrinsieke motivatie en hoe krijg je, en houd je, jouw mensen vitaal en in beweging.

Team

Als team is er ook veel te winnen op het gebied van vitaliteit. Een positieve en constructieve samenwerking, open en eerlijke communicatie, feedback en een goede werkverdeling. Kortom samen groeien naar een vitaal en sterk team.

Uiteindelijk heeft een verhoging van de vitaliteit van een individu een positieve invloed op de hele omgeving want energie en bevlogenheid werkt aanstekelijk!